Sluiten
27-06-2019

0 op de meter is een kwestie van gewoon doen

Dankzij zonnepanelen vermindering van CO2 uitstoot
Met ruim 170 zonnepanelen, verdeeld over 2 SMA omvormers is ons bedrijfspand met een inhoud van 4000m3 energieneutraal. Aangezien er geen CO2 uitstoot plaatsvindt binnen ons bedrijf zijn we één van de Zeeuwse organisaties die voorop lopen in de uitrol van het Zeeuws Energie Akkoord. De eerste zonnepanelen zijn al geïnstalleerd in 2012. De opbrengst van deze installatie is goed en storingsvrij. Door de recente uitbreiding van het pand is er weer ruimte beschikbaar voor een grotere PV-installatie. Onze huisleverancier Rexel heeft de materialen geleverd. Met eigen medewerkers hebben we het legplan getekend en de installatie geïnstalleerd en aangesloten. Online kunnen de prestaties van de omvormers worden gevolgd en uitgelezen.

Energieambities
De volgende stap op onze duurzaamheidsladder is waarschijnlijk elektrisch rijden. Daar kan nog wat CO2 uitstoot worden teruggedrongen. Elektrificatie wordt gezien als één van de aanjagers voor het slagen van de energietransitie. Reijnhout Elektro B.V. is vanzelfsprekend een voorstander van elektrificatie. Door elektriciteit slim op te wekken, slim op te slaan en slim te gebruiken kunnen veel kosten worden bespaard. Ook worden we steeds meer zelfvoorzienend. Als elektrotechnisch specialist zijn we gericht op het leveren van de hoogst mogelijke bijdragen aan energiebesparing en efficiency. Intussen is het gemeengoed geworden dat een PV-installatie een zeer rendabele en duurzame bron van energie is. De pioniers in zonnepanelen hebben zo ongeveer al 25 jaar ervaring met het gebruik van zonne-energie. Vandaag de dag liggen er volgens het CBS ruim 16 miljoen zonnepanelen in Nederland en daar komen dagelijks nog vele panelen bij.

Bijeffecten
De bijeffecten van elektrificatie zijn zeer verschillend per situatie. Wij denken met onze klanten mee van idee tot realisatie. Alle kosten en baten kunnen we helder presenteren op basis van de huidige kennis. Samen kiezen we de beste optie die het beste past bij de bedrijfsvoering en de energietransitie.

Duurzaamheid en kwaliteit
Reijnhout Elektro B.V. is ervaringsdeskundige als het gaat om duurzaamheid en kwaliteit. Al 40 jaar zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van de nieuwste elektrotechnische technieken. Het onderhouden van relaties en installaties is duurzaam en wederzijds winstgevend.

Bel 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht