Sluiten
04-06-2020

13 strekkende meters Rittal Kasten

De uitbreiding van onze werkplaats en de overname van ETIB Roerade hebben er toe geleid dat we capaciteit en ruimte hebben om aanzienlijke besturingskasten te kunnen bouwen. Het prefabben van grote projecten in Hansweert neemt de nodige meters opstelruimte in beslag. Op dit moment zijn we druk doende met een efficiënt besturingssysteem voor Maleisië.

Klassieke kwaliteit
Het is opvallend vanzelfsprekend dat klassiekers en kwaliteit altijd samengaan. Nederlandse bedrijven maken wereldwijd furore en nemen Nederlandse toeleveranciers en onderaannemers graag mee in deze lift. Deze besturingskasten worden opgesteld voor het aansturen van een koelsysteem in Maleisië. Er is gekozen voor A-merken van o.a. E-Plan, Rittal, Siemens en deskundigheid van Reijnhout Elektro B.V. Als subcontractor hebben we de opdracht om 5 grote regelkasten tot in detail gereed te maken voor een geslaagde FAT, SAT en het inbedrijfstellen.

Transport, SAT, houd het koel
Koeling is essentieel en van groot belang voor alle soorten voeding. Door een uitgekiende regeling kunnen de consumenten in Maleisië binnenkort genieten van een perfect gekoelde consumptie. Voor het vervoer naar Maleisië wordt gebruik gemaakt van een Nederlandse expediteur. Met veel plezier reizen we voor de SAT naar de plaats van bestemming. Onder alle omstandigheden geldt: “Houd het hoofd koel”. Wanneer mogen wij ons enthousiasme voor industriële automatisering ook aan u voorstellen? Bel vrijblijvend 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht