Sluiten
10-09-2018

40 jarig jubileum

40 jarig jubileum

Reijnhout Elektro B.V.: Al veertig jaar een begrip

Reijnhout Elektro B.V. is 40 jaar geleden als een eenmanszaak gestart door Jan en Riet Reijnhout. Vanuit een kleine werkplaats in Kruiningen is het bedrijf doorgegroeid tot wat het nu is: een allround elektrotechnisch installatiebedrijf met een centrale uitvalsbasis aan de Tramperweg te Hansweert.

Loyale medewerkers en een trouwe klantenkring zorgen voor een gestadige groei. Het beleid van Reijnhout Elektro B.V. is gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid van zowel de menselijke relaties als de technische installaties. Complete E-installaties van bewaking, brandmelding, toegangscontrole tot en met de industriële automatisering van de processen worden door de vakmensen van Reijnhout Elektro B.V. ontworpen en aangelegd. Eén deskundig aanspreekpunt voor de klant gedurende het gehele project zorgt voor efficiënte communicatie. Onze medewerkers worden intern opgeleid en regelmatig bijgeschoold. Dit draagt bij aan de onderlinge betrokkenheid en het leveren van eenduidige kwaliteit.

Vrijdag 25 mei 2018 vieren wij ons jubileum met relaties en personeel. Tijdens deze feestelijke dag zal ook de Reimerswaalse burgemeester José van Egmond aanwezig zijn om een jubileumspeech te houden.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht