Sluiten
08-04-2021

AgriSnellaad B.V., Ecotap en Reijnhout Elektro B.V. werken samen aan duurzame mobiliteit en werkgelegenheid

Actuele laadpaalwerkzaamheden Zeeland

AgriSnellaad B.V., Ecotap en Reijnhout Elektro B.V. werken samen aan duurzame mobiliteit en werkgelegenheid
Van Aardenburg tot Zonnemaire en omstreken installeren we dagelijks nieuwe laadpunten. De laadvoorzieningen die door ondernemers en particulieren worden geïnitieerd en aangeschaft verlopen snel en goed. Elektrisch rijden wordt steeds noodzakelijker en ook populairder. In combinatie met elektrische deelauto’s wordt het nog positiever. Het is zelfs denkbaar dat de Zeeuwse kernen straks volledig vrij zijn van brandstof uitstoot. Eén distributiepunt waar brandstof voertuigen kunnen lossen en van daaruit fiets- of elektrische/waterstof distributie naar de consumenten en winkeliers. Heerlijk vooruitzicht en prima realiseerbaar. Ook de ambtelijke prematuren en polygonen op papier om de laadpaaldichtheid in Nederland te optimaliseren krijgen steeds meer gestalte; de opmars van de klimaatwinst is niet te stuiten.

Ecotap, Agrisnellaad en Reijnhout Elektro
Samen met producent Ecotap uit Boxtel klik hier voor de website van Ecotap en partner AgriSnellaad, gevestigd te Wemeldinge,klik hier voor de website van AgriSnellaad B.V. geloven wij in een inclusieve samenleving. Socialer ondernemen en aandacht voor mens, milieu en welzijn worden gelukkig steeds belangrijker. Dit sluit naadloos aan bij het huidige Nederlandse gedachtegoed. De energietransitie biedt weer volop nieuwe kansen voor alle werknemers en werkgevers. Het bedenken, ontwerpen en produceren van nieuwe componenten, het plaatsen en onderhouden van laadpunten en nog veel meer leuke bezigheden zijn zeer gewenst om te kunnen voorzien in de gevraagde oplossingen. Samenwerken aan de toekomst waarin duurzame werkgelegenheid en duurzame mobiliteit terrein winnen geeft energie. Mobiliteit en werkgelegenheid zijn van onschatbare waarde en zijn ook unieke bindmiddelen voor elke gemeenschap. Mede dankzij bedrijven zoals Ecotap, AgriSnellaad en Reijnhout Elektro is er minder geluidsoverlast, minder CO-2 uitstoot, en steeds meer emissieloze mobiliteit, prima wekgelegenheid en natuurlijk komt er een perfecte laadpaaldichtheid.

Baker Electric, prematuren en polygonen
Elektrisch rijden is niet nieuw; al in 1835 ontwikkelde Nederlander Sibrandus Strating uit Groningen een elektrische auto. In New York reden er in het begin van de twintigste eeuw maar liefst 15.000 elektrische auto’s waaronder ook taxi’s: Baker Electric. Wij vragen ons af of er in die tijd ook zoveel mensen zich bleven buigen over prematuren en polygonen voor één of twee laadpunten in een dorpskern of stadswijk.

(Wanneer) Mogen wij uw laadpaal installeren? Bel vrijblijvend 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht