Sluiten
23-01-2019

DEHA Engineering en Reijnhout Elektro B.V. werken samen aan nieuwe Tankcleaning van Van Opdorp te Sas van Gent

DEHA Engineering ontwerpt en produceert o.a. industriële equipment voor hogedruk reiniging. In 2019 staat de realisatie van een compleet nieuwe tankreiniging voor Van Opdorp Transportgroep te Sas van Gent op de agenda. Tankopleggers die food- en non-food producten vervoeren worden hier volgens protocollen gereinigd, zodat voedselveiligheid en reinheid gewaarborgd worden. Reijnhout Elektro B.V. bouwt in opdracht van DEHA Engineering de besturing voor deze nieuwe tankcleaning.

Industriële automatisering in de tankcleaning
Door jarenlange ervaring zijn er in de loop der jaren verschillende voorgeprogrammeerde reinigingsprocessen ontstaan. Met één druk op de knop worden de juiste reinigingsmiddelen, temperatuur- en tijdsinstellingen aan gezet voor de betreffende spoelkoppen die door de tankcompartimenten circuleren. Reijnhout Elektro B.V. heeft hiervoor de besturing ontworpen en getekend. Met de bewezen kwaliteit van Siemens PLC’s en Reliance Scada systemen kan de dienstdoende operator volledig in control de werkzaamheden uitvoeren.

Samenwerken in een team
Authenticiteit, mentaliteit en doorzettingsvermogen vormen de grootste gemeenschappelijke deler in het project Tankcleaning Van Opdorp. In nauwe samenwerking met Van Opdorp Transportgroep en DEHA engineering hebben de engineers van Reijnhout Elektro B.V.  een “foolproof” besturingssysteem ontworpen. Kosten besparen en onvoorziene uitgaven voorkomen hangen o.a. samen met voorbereiding, preventie en toewijding. En die elementen zijn volledig toereikend aanwezig bij alle betrokkenen.  Bel geheel vrijblijvend 0113-382589 voor meer informatie.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht