Sluiten
02-03-2023

Duurzame dots en donuts uit Oldenzaal

Besturingskasten van Reijnhout Elektro bestemd voor uitbreiding van Europastry
Europastry is een wereldwijde speler op het gebied van brood en gebak. Het is indrukwekkend wat deze organisatie heeft bereikt sinds haar oprichting. Conserveren, innoveren en transformeren zijn constantes die de groei voortdurend voeden. In Oldenzaal worden de Europastry donuts en dots geproduceerd in een ultra duurzaam Breeam-NL gecertificeerd gebouw. In nauwe samenwerking met Reijnhout Elektro B.V. zorgt Johnson Controls Industrial Refrigeration voor een goed functionerende koeling van de gebakjes.

Samenwerking, uitdaging en tevredenheid
Langdurig succesvol zijn vereist verschillende eigenschappen en vaardigheden. Tevredenheid creëren is absoluut één van de belangrijkste eisen voor alle betrokkenen. Door langdurige samenwerking en flexibel in te spelen op de dagelijkse uitdagingen komen we al een heel eind. In deze tijd zijn beschikbaarheid van mensen en materialen minder vanzelfsprekend. Meer dan ooit zijn het aanpassen van de werkzaamheden en het bijstellen van verwachtingen bijzonder intensieve en tijdrovende bezigheden. Door betrouwbaar, transparant en voldoende te communiceren behouden we de juiste sfeer om projecten tot een goed einde te brengen.

Techniek vereist focus
Koeling, luchtbehandeling, verwarming een alles wat erbij komt kijken vereisen focus. Het specialistisch bezig zijn heeft grote voordelen. “Ieder zijn vak”, is misschien wel de beste zienswijze voor focus. Voor Europastry Oldenzaal is dat het fabriceren van dots en donuts. Johnson Controls Industrial Refrigeration focust daarin op de juiste temperatuur en bij Reijnhout Elektro B.V. richten wij ons op een betrouwbare, functionele en reproduceerbare besturing. Wilt u ook met ons ontdekken wat we samen kunnen gaan realiseren? Aarzel niet om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking! bel 0113-382589 of mail naar info@reijnhoutelektro.nl

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht