Sluiten
13-01-2022

Een goed begin is het halve werk

Nieuwjaarsbericht 2022

Een goed begin is het halve werk
Aan het begin van dit nieuwe jaar stellen wij het op prijs om u en jullie het allerbeste te wensen. Het jaar 2021 is ook voorbij gevlogen en intussen zijn we al weer bijna in de derde week van 2022 aangeland. Wat gaat er dit jaar allemaal gebeuren? Niemand die het weet. Veel dingen zijn voorspelbaar vanzelfsprekend totdat er iets gebeurt waardoor de sleur wordt doorbroken. Dat lang niet alles bij het oude blijft is met name in de afgelopen jaren voor iedereen wel duidelijk geworden. Desondanks zijn er ook genoeg vaste waarden die in alle omstandigheden van belang blijven. Hopelijk kunnen we allemaal een goede start maken in 2022. Alles wat in het begin goed gaat heeft een positieve uitwerking op het vervolg.
 
Dankjewel aan iedereen
Reijnhout Elektro B.V. wil iedereen bedanken voor alles wat we vorig jaar voor elkaar hebben kunnen betekenen. Ondanks alle perikelen zowel van binnenuit als van buitenaf zijn we gezamenlijk in staat gebleken om mooie projecten te realiseren en zien we nog steeds groeimogelijkheden. Medewerkers, klanten, leveranciers en alle organisaties die faciliterend hebben bijgedragen: bedankt voor de inzet en de samenwerking in 2021! Wij hebben ervan kunnen genieten en we hopen dat dat andersom ook zo is. Natuurlijk vernemen wij ook graag welke verbeterpunten we dit jaar in gang moeten zetten om elkaar nog beter van dienst te kunnen zijn.
 
Goede vooruitzichten
Na een korte eindejaarspauze pakken we met een frisse blik en nieuwe energie de draad weer op gaan we verder waar we gebleven waren. Er is gelukkig voldoende werk en dankzij onze loyale medewerkers en relaties kunnen we de klussen ook dit jaar weer klaren. Reijnhout Elektro B.V. wenst iedereen een gezond, inspirerend en positief 2022! Ook dit jaar staan we opnieuw als doorzetters in elektrotechniek en industriële automatisering voor u klaar.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht