Sluiten
26-09-2019

Elektriciteit, economie en filosofie

Elektriciteit, economie en filosofie
“In tijden van verandering erven de leerlingen de aarde, terwijl de geschoolden zich prima uitgerust vinden om te berusten in een wereld die niet meer bestaat.” Vrije vertaling van een quote van de Amerikaanse filosoof Eric Hoffer (1898 – 1983). Zeer zeker is deze uitspraak van toepassing op elektrotechniek en instrumentatie. De tijden van met weinig enthousiasme en veel argwaan gevolgde ontwikkelingen van producten zoals computers, mobieltjes, PLC’s liggen ver achter ons. Succesvolle ideeën zijn gemeengoed geworden en we maken allemaal veelvuldig dankbaar gebruik van de nieuwste technieken. Elektrificatie is niet meer te stoppen en wereldwijd is men op zoek naar de meest rendabele processen voor het optimaal benutten van onuitputtelijke energie bronnen.

E-Mobility Park
In Vlissingen heeft Reijnhout Elektro B.V. de aansluiting verzorgd van de laadpalen voor het E-Mobility Park. Deelauto’s gevoed door elektriciteit. Ook weer een mooi voorbeeld van nieuwe mogelijkheden in tijden van verandering. 5 elektrische deelauto’s staan gereed voor zakelijke en privé ritten. Zie E-Mobilitypark voor meer informatie.

Gebruik van elektriciteit neemt toe
Door de energietransitie is elektrificatie in een stroomversnelling gekomen. Ons Nederland met wind, water en zon is een unieke locatie voor het ontwikkelen en testen van nieuwe toepassingen. Reijnhout Elektro B.V. is een team van bevlogen leerlingen, ervaringsdeskundigen en senioren. We houden elkaar scherp en we delen graag onze kennis met onze klanten.

Wat kunnen we voor u betekenen? Aarzel niet en bel 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht