Sluiten
06-06-2019

Elektrisch rijden heeft de toekomst

Elektrisch rijden heeft de toekomst
Wij Nederlanders kopen steeds meer elektrische auto’s en – fietsen. Het aantal verkopen stijgt de laatste jaren explosief. Amsterdam telt sinds kort 1.000 elektrische taxi’s, goed voor bijna 9 miljoen elektrische taxi kilometers per jaar. Het aantal elektrische auto’s is sinds mei 2015 verdubbeld van 75.000 naar ruim 150.000 in mei 2019. De verkoop van het aantal elektrische fietsen overstijgt dit jaar zelfs de verkoop van het aantal conventionele fietsen. Om al deze vehicles te kunnen voorzien van power zijn er landelijk momenteel meer dan 42.000 publieke laadpunten. Reijnhout Elektro B.V. installeerde de eerste laadpalen in de zomer van 2014.

Stimulering
De zogenaamde “Motie Groot” heeft er voor gezorgd dat het kabinet, de ANWB en vele anderen een actieplan hebben opgesteld voor elektrisch rijden. De totale meerkosten voor elektrisch rijden zijn niet gering. Hierdoor hebben ondernemers en particulieren wel een extra stimulans nodig om toch voor een elektrische auto te kiezen. Energie en mobiliteit zijn wereldwijd speerpunten in het kader van duurzame ontwikkeling. Voor onze huidige en nieuwe klanten kunnen wij een goede rol spelen als het gaat om meedenken en implementeren. De laadmogelijkheden van EV-Box en ECOtap installeren en onderhouden wij. Uiteraard kunnen deze met een afrekensysteem worden geleverd.

Green Deal
Reijnhout Elektro B.V. volgt alle ontwikkelingen op de voet. Met raad en daad staan we u terzijde om een goede en weloverwogen “Green Deal” te sluiten. Van aanvraag tot after-sales zijn we op en top gemotiveerd om kennis en kwaliteit te leveren. De mijlpalen 2030 en 2050 voor wat betreft de energietransitie zien wij met vertrouwen tegemoet. Ons team beweegt vloeiend mee omdat we ook in en na 2050 uw betrouwbare partner willen zijn.

Bel 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht