Sluiten
04-02-2021

Geluk zit in een klein snoepje

Nieuwe besturing en monitoring voor geur-, kleur- en smaakstoffen

Misschien genieten we juist in deze tijd wel extra van onze eet- en snoepmomenten. Een grote verscheidenheid aan ingrediënten in ons eten en drinken bepalen de beleving. Alles wat we zien, voelen en proeven is van invloed op de geluksbeleving.

Kleur, geur en smaak
De constante kwaliteit van de producten is bepalend voor het al dan niet herhalen van onze aankoop. Reijnhout Elektro B.V. is dagelijks betrokken bij het automatiseren van processen die de constante kwaliteit van producten ten goede komt. Momenteel realiseren wij een aanzienlijke procesoptimalisatie met een CFA-besturing (Colour Flavour Aroma) voor snoepgoed. Door het nauwkeurig doseren van de ingrediënten zijn de snoepjes gewoon constant lekker.

E-Plan Engineering en Rittal Perforex
Het industrieel automatiseren van voedingsmiddelen processen is één van de disciplines van Reijnhout Elektro B.V. Dankzij de soepele integratie van E-Plan en Rittal is het voor alle belanghebbenden eenvoudiger en ook leuker om projecten te realiseren. Het engineeren, realiseren en beheren van besturingskasten en bijbehorende componenten is bovendien ook sneller te reproduceren en te modificeren. In dit project blinken servomotoren en controllers van Siemens en massflowmeters van Endress+Hauser

Acceptatie, vertrouwen en vooruitgang
Accepatie van nieuwe technologie hangt nauw samen met het hebben van vertrouwen in elkaar. En daar hebben we naar alle waarschijnlijkheid ook onze vooruitgang aan te danken. Door gebruik te maken van beschikbare kennis en bewezen feiten zijn we steeds opnieuw in staat om processen te optimaliseren. En dat smaakt naar meer!

Bel voor meer informatie of een afspraak 0113 38 25 89 of mail naar info@reijnhoutelektro.nl Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht