Sluiten
10-09-2018

Bedankt!

Bedankt!

Het was geweldig…!

Wij willen graag iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan het welslagen van ons jubileumfeest op 25 mei 2018 ter ere van ons 40 jarig bestaan.

We kijken terug op een bijzondere mijlpaal en een hele mooie dag. Iedereen heeft kunnen genieten van het weer en de sfeer. Herinneringen en toekomstplannen zijn de revue gepasseerd en dat onder het genot van eten, drinken en muziek.
Gelijktijdig met het jubileumgedruis hebben we ook aandacht gevraagd voor KWF Kankerbestrijding. Deze ziekte en de gevolgen raken ook onze familie. De giften die wij hebben ontvangen op 25 mei en de donaties die zijn gestort hebben een mooi bedrag opgeleverd van € 2.500,– voor KWF Kankerbestrijding. Ook hiervoor zijn we alle gevers zeer erkentelijk. Het is hartverwarmend en inspirerend om op deze wijze te kunnen samenwerken!

Reijnhout Elektro B.V. gaat verder. Samen met onze medewerkers en klanten willen we verder bouwen aan een veilige wereld waarin wij klaar staan om kosten te verlagen en betrouwbaarheid op het gebied van industriële automatisering te verhogen. Op naar het volgende jubileum!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht