Sluiten
13-12-2018

Gezonde groei leidt tot nieuwbouw magazijn en uitbreiding werkplaats Reijnhout Elektro b.v.

Kort na de viering van het 40 jarig jubileum van Reijnhout Elektro b.v. startten de voorbereidingen voor de bouw van een nieuw magazijn aan de Tramperweg 1 te Hansweert. Om de klanten goed te kunnen blijven bedienen en de autonome groei te stroomlijnen is uitbreiding van het pand gewenst.

Klantgerichtheid en efficiëntie
Dankzij de toenemende vraag, van met name Brabantse en Zeeuwse industriële klanten, heeft Reijnhout Elektro b.v. zich sterk ontwikkeld in het engineeren, uitvoeren en opleveren van complexe projecten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering.  De wensen van de opdrachtgever worden tot het hoogst mogelijke niveau vervuld. Om de klangerichtheid en efficiëntie optimaal te kunnen  invullen wordt de werkplaats inpandig vergroot en het nieuwe magazijn gebouwd. Hierdoor kunnen onder meer paneelbouw en FAT werkzaamheden beter en ook comfortabel worden uitgevoerd.

Ruimte inspireert
Een goede werkplek is belangijk en draagt bij aan enthousiasme en inspiratie van het hele team. De nieuwbouw geeft letterlijk en figuurlijk ruimte om te groeien aan de hele organisatie. Dit helpt ons om  nieuwe opdrachten te kunnen uitvoeren en de nieuwste technieken in huis te halen en te volgen.

Bouwteam
Langdurige en wederzijds renderende relaties zijn van onschatbaar belang in de business to business omgeving waarin wij werken. Evenals in voorgaande projecten werken architect Bouwraadhuis uit Kruiningen en aannemer Hoondert Staalbouw uit Kapelle samen om het project begin 2019 kant en klaar op te leveren.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht