Sluiten
04-05-2023

HZ Logistics regelt de logistiek, Carrier houdt het koel

Carrier koeling voorzien van Reijnhout Elektro besturingskasten in bedrijf genomen bij HZ Logistics B.V. te Maasdijk
Recent leverde Reijnhout Elektro B.V. in onderaanneming voor Carrier Refrigeration Benelux de besturing van de koeltechnische installatie van de fonkelnieuwe bedrijfshallen en koelcellen van H.Z. Logistics op. HZ Logistics te Maasdijk is al ruim 35 jaar specialist in logistiek en temperatuur gereguleerd transport. Carrier Refrigeration Benelux kan bogen op meer dan 100 jaar ervaring in koeltechniek voor o.a. bedrijfs- en transportkoeling. Mooie histories om te profiteren van elkaars deskundigheid, kwaliteit en vakmanschap.

Voordelen van projectmatige samenwerking
De projectmatige samenwerkingen tijdens de nieuwbouw van HZ Logistics B.V. staan symbool voor de meeste projecten die aan Reijnhout Elektro B.V. worden gegund. Besturingskasten en industriële automatisering zijn vaak onderdeel van het kloppende hart in de primaire processen. De achterliggende decennia hebben we veel besturingen gebouwd, in bedrijf gesteld en onderhouden. Door de diversiteit aan eindgebruikers zijn we gepokt en gemazeld in hoofdzaken, bijzaken en het verschil daartussen. Door de projectgestuurde ervaring en specialisatie in besturingen èn samenwerking met de leveranciers van procesapparatuur groeien zowel de efficiëntie als de effectiviteit van de projecten en de betrokken organisaties. Vaak herhaalt de geschiedenis zich en dat is weer goed voor het lerend vermogen. De stadia van de projecten verlopen steeds soepeler dankzij langdurige samenwerking tussen zowel collega’s intern als toeleveranciers.

Vooruitgang
Dankzij de steeds volledigere cloudoplossingen van ICT toepassingen is informatie in toenemende mate overal direct beschikbaar. Mede daardoor is integratie van het ontwerp in het uitvoeringsproces makkelijker geworden dan een aantal jaren geleden. Onze doelstelling is natuurlijk om de foutenmarge zo laag mogelijk te houden. Daar staat tegenover dat elke nieuwe fout die wordt gemaakt ook een teken is van vooruitgang. Dat blijft ons boeien en inspireren. Samen kunnen we kennis, technologie en tijd optimaal benutten. Bel gerust 0113-382589 voor een vrijblijvende kennismaking, meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht