Sluiten
23-06-2022

KingFish Zeeland blijft groeien en innoveren

Vis van het land: duurzaam, gezond èn lekker
Aquacultuur op het land blijkt een uitstekende oplossing te zijn om aan de toenemende vraag naar gezonde en duurzame voeding tegemoet te komen. De Zeeuwse Yellowtail is een volwaardige vervanger voor de tonijn die voorheen in de Stille Oceaan werd opgevist. Met deze visvriendelijke methode worden vele kilo’s CO-2 bespaard, omdat de lokale productie op het land veel minder uitstoot veroorzaakt in vergelijking met het vangen en invliegen van de tonijn. Consumptie van Zeeuwse Yellowtail is dus een hele goede keus!

Wederzijdse afhankelijkheid leidt tot het beste resultaat
Reijnhout Elektro B.V. is, al sinds de prematuur plannen van KingFish Zeeland aan de Oost Zeedijk te Kats, betrokken als partner voor elektrotechniek en industriële automatisering. Deze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en oplossingsgericht denken. Alle ins en outs worden indien mogelijk tijdig besproken. Door voldoende tijd te plannen voor belangrijke en urgente zaken kan de productie draaien zoals gewenst. Gemotiveerde en betrokken medewerkers van zowel KingFish als Reijnhout Elektro B.V. zorgen ervoor dat de zaken voor elkaar komen. Samen groeien en innoveren we steeds verder en dat in het belang van iedereen.

Goed Zeeuws, goed rond
Al in de 16e eeuw sprak men van Goed Zeeuws goed rond en daarmee werd aangeduid dat Zeeuwen bekend stonden om eenvoud, openhartigheid en stoere rondborstigheid. De Zeeuwse mentaliteit wordt ook al jaar en dag gekenmerkt door hard werken en spaarzaam leven. Dat zijn goede eigenschappen voor een duurzaam en gezond bestaan. KingFish koestert het goede in Zeeland en dat koesteren we bij Reijnhout Elektro B.V. evenzo. Goed rond betekent natuurlijk nog veel meer. Wij streven ernaar dat alles goed rond blijft zodat alles kan blijven rollen.

Wilt u ook een duurzame relatie en een goed lopende samenwerking? Bel 0113 38 25 89 voor een afspraak of mail naar info@reijnhoutelektro.nl

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht