Sluiten
05-11-2020

KingFish Zeeland verdubbelt duurzame visproductie

KingFish Zeeland verdubbelt duurzame visproductie

Reijnhout Elektro B.V. engineert en installeert de industriële automatisering en elektrotechnische installatie
Aan de Oost-Zeedijk te Kats wordt op duurzame wijze spartelverse Yellowtail gekweekt. In 2018 is KingFish van start gegaan met het indoor telen van vis in Oosterscheldewater. Door deze nieuwe viskweekfabriek in Zeeland worden er veel kilo’s CO-2 bespaard. Van origine leeft Yellowtail namelijk in de Stille Oceaan. Voor Nederlandse consumptie van deze uitstekende tonijn vervanger is een Zeeuwse Yellowtail natuurlijk een hele goede keus!

Duurzame relaties
Reijnhout Elektro B.V. is evenals tijdens de oprichting en nieuwbouw ook nu weer installatiepartner voor de industriële automatisering en de elektrotechnische installatie. Het werkt efficiënt en prettig met regionale aannemers en specialisten. We weten wat we aan elkaar hebben en wat er van een ieder verwacht mag worden. Naast een positief effect voor de werkgelegenheid in Zeeland brengen de moderne processen van KingFish ook nieuwe technieken met zich mee. Hierdoor worden innovaties en ontwikkelingen aanzienlijk gestimuleerd.

Verbinding en verantwoordelijkheid
Met het belang van KingFish voorop in dit project hebben veel bedrijven, instanties en werknemers één gemeenschappelijk doel. Er zijn heel veel verbindingen en er is nog meer verantwoordelijkheid. Met de diep in de genen gewortelde Zeeuwse mentaliteit worden deze heel serieus genomen. We bouwen aan organisaties, installaties en relaties om een nuttige bijdrage te leveren aan het voortbestaan van ons aller welzijn.

Wilt u ook een duurzame installatie en een optimale verbinding? Bel 0113 38 25 89 voor een afspraak of mail naar info@reijnhoutelektro.nl Bij voorbaat dank voor de getoonde interesse!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht