Sluiten
17-12-2020

Kotra Fresh & Frozen Logistics betrekt nieuwe werkplaats

Kotra Fresh & Frozen Logistics betrekt nieuwe werkplaats

Reijnhout Elektro B.V. engineert en installeert de industriële automatisering en elektrotechnische installatie
In de laatste weken van 2020 levert Reijnhout Elektro B.V. de elektrotechnische installatie van de fonkelnieuwe werkplaats met wasstraat op aan Kotra Fresh & Frozen Logistics te Yerseke. Een mooie overgang van oud naar nieuw in deze periode van het jaar.

Hechte samenwerking
De relatie tussen Kotra en Reijnhout Elektro B.V. dateert al vanaf de jaren ’90 in de vorgie eeuw. Het is heel waardevol om langdurige relaties te hebben en ook in stand te houden. Naast het installeren zijn ook onderhoud, service en de storingsdienst belangrijk. De kwaliteit van de gebruikte materialen staat ook symbool voor de kwaliteit van de relatie, en andersom. De wensen van Kotra Fresh & Frozen Logistics staan centraal. Onze medewerkers vertalen dit naar een goed werkende installatie van A tot Z. Ook de samenwerking met andere partijen verloopt prettig en mede daardoor is er veel werkplezier en neemt de kennis toe.

Innovatie, een leven lang leren en succes
Wij wensen alle medewerkers van Kotra Logistics heel veel succes met deze nieuwe, mooie en vooral vooruitstrevende werkplaats. Dankzij dit en soortgelijke projecten zijn er steeds innovaties en nieuwe kansen om te leren en kennis te delen. Samen kunnen we praktische informatie, aanwezige kennis en nieuwe technologie optimaal benutten. Samen met onze klanten zijn we op de snelweg van Industrie 4.0 en IoT, en dat blijft ons uitdagen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van morgen? Bel vrijblijvend 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht