Sluiten
29-06-2023

Bijna 1500 zonnepanelen leveren zonnestroom aan Kotra

Kotra Yerseke gaat en staat voor duurzaam in relaties en techniek
Zonnestroom, het woord zelf is al een bron van inspiratie. Al meer dan 50 jaar is er een enorme opmars in elektriciteit uit zonlicht. De uitvinding wordt toegeschreven aan Alexandre-Edmond Becquerel, een Fransman die in 1839 op 19 jarige leeftijd de mogelijkheid ontdekte. Intussen zijn we bijna 2 eeuwen verder en in de laatste decennia neemt het aantal zonnestroominstallaties in Nederland enorm toe. Reijnhout Elektro B.V. heeft van Kotra Logistics de opdracht gekregen om de voedingen voor de diverse installaties te installeren. Verdeeld over verschillende daken zijn er bijna 1500 panelen geplaatst door installatiebedrijf Van de Velde Installatiegroep met een geïnstalleerd vermogen van ca. 670.000 wattpiek.

Duurzaam in relaties…
Zoals voor elke opdracht geldt dat we ook bijzonder blij zijn met dit project. En vooral omdat het opnieuw bevestigt dat landurige en wederzijds renderende relaties zorgen voor goede resultaten. Relaties en resultaten laten een positieve samenhang zien voor bedrijfszekerheid, kwaliteit en reputatie. Met de juiste balans zorgt het voor meer arbeidsplezier en ook wordt de drang om te blijven innoveren op de juiste manier gevoed. Voor dit specifieke project heeft elke organisatie die erbij betrokken is haar eigen focus en specialisatie. De opgebouwde reputaties zorgen ervoor dat de verwachtingen kunnen worden waargemaakt, ook al is bijsturing soms nodig. Het belang van goede relaties prevaleert boven het resultaat.

Duurzaam in techniek…
Het kunnen vertrouwen van mensen en techniek is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor duurzaamheid. Ook de ontwikkeling van zonnestroominstallaties is hier een mooi voorbeeld van. Bij Kotra Logistics kunnen de elektrische auto’s nu overdag worden opgeladen met zonnestroom van het eigen dak, terwijl op hetzelfde moment ook de airco’s, de koel- en vriesruimtes en de verlichting worden voorzien van energie uit de zon. Wilt u ook verduurzamen en weten of wij de juiste partner zijn voor de realisatie van uw wensen? Kijk dan verder op onze website en bel gerust 0113-382589 voor een vrijblijvende kennismaking of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht