Sluiten
25-11-2021

Mensen maken slimme gebouwen mogelijk

Slimme mensen, slimme techniek en slimme gebouwen.
Wanneer is een gebouw slim? Als één systeem kan voorzien in de integratie van alle aanwezige technieken in het gebouw. Wil je daar meer over weten? Lees dan verder en neem vrijblijvend contact met ons op zodat onze specialisten vragen kunnen beantwoorden en uitleg geven over de mogelijkheden met Loxone.

Loxone ontzorgt
De mensen van Loxone beschouwen een gebouw ook als een mens. Alle componenten worden gezien als ledematen en deze worden met zenuwbanen verbonden aan één brein: de Loxone miniserver. Van alarm tot zonwering, alles kan worden bediend vanuit één centrale unit. Gebruikers kunnen gemakkelijk controleren of alles naar behoren functioneert. Even bijsturen voor een tijdelijke aanpassing van ingestelde tijden kan eenvoudig vanaf het scherm worden gedaan. Ook externe diensten van leveranciers van bedrijfswagens, heftrucks etc. kunnen eenvoudig in Loxone worden opgenomen. Energie besparen, kosten verlagen en toch comfortabel kunnen werken vraagt om een uitgebalanceerd en verfijnd systeem. Met Loxone bent u verzekerd van moderne techniek en een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Toekomstvisie
Meer doen met minder mensen is het credo van nu. Dat zal ook in de toekomst voorlopig zo blijven. Door een goede gebouwautomatisering en een bestendige facilitaire dienst, en natuurlijk een loyale installateur als kennispartner en storingsdienst kunnen medewerkers meer tijd besteden aan de kerntaken. Mensen maken het mogelijk dat ook systemen steeds intuïtiver worden. Voelt u ook intuïtief aan dat u bij Reijnout Elektro goed wordt ontzorgd? Laat het ons weten, zodat we er samen een mooie toekomst van kunnen maken.

 

Bel voor een afspraak 0113 38 25 89 of mail naar tim@reijnhoutelektro.nl Alvast bedankt voor uw interesse!

 

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht