Sluiten
24-04-2020

Nieuwbouw werkplaats Kotra Logistics

Recent heeft De Koeijer Transport B.V. opnieuw een mooie opdracht gegund aan Reijnhout Elektro B.V.. De groei van Kotra Logistics geeft aanleiding voor een nieuwe werkplaats.

Duurzame relatie
Een project uitvoeren binnen de geplande tijd en het beschikbare budget zorgt als het goed is altijd voor voldoende uitdaging, zo ook hier. Dankzij de langdurige relatie tussen is er een goede basis van vertrouwen in het tijdig realiseren van dit vooruitstrevende project. Door de jarenlange samenwerking zijn de betrokken medewerkers en belanghebbenden goed op elkaar ingespeeld. Kotra Logistics heeft ook voor dit project gekozen voor loyaliteit aan ontwerper, aannemers en installateurs. Dit heeft onder meer tot gevolg dat er doortastend en efficiënt gewerkt wordt. Duurzaamheid is niet duur, maar op langere termijn juist voordelig. Zowel in energie, transport, techniek als ook in relaties.

Inspiratie
Dankzij dit en soortgelijke projecten is er steeds nieuwe inspiratie voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe projecten met slimme en duurzame installaties. Samen kunnen we zoveel meer dan alleen. Daarvan zijn we ons altijd bewust en vanuit deze gedachte willen wij ook graag weer anderen inspireren. Bel vrijblijvend 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht