Sluiten
13-06-2024

Nieuwbouwplannen Reijnhout Elektro B.V.

Reijnhout Elektro B.V. groeit
Alles wat je aandacht geeft groeit. Bedrijfsgroei is voor ons geen doel op zich. Persoonlijke groei en bouwen aan ons team zijn dat wel. Wij zien dat als één van de redenen dat zowel onze klanten als onze medewerkers langdurige relaties met ons hebben. En daar zijn we blij mee en zuinig op. En aangezien onze klanten en medewerkers groeien, groeit Reijnhout Elektro B.V. automatisch mee. In ons 45 jarig bestaan hebben we al heel wat verbouwingen en verhuizingen meegemaakt. En de volgende verbouwing komt eraan, we gaan ons huidige buitenterrein bij het pand betrekken, zodat we comfortabel kunnen blijven werken en tegelijkertijd mee kunnen groeien met de groei van onze opdrachtgevers.

Sprankelende relaties
Veel van onze leveranciers en opdrachtgevers zijn al jarenlang trouwe relaties. Ook voor deze verbouwing maken we graag gebruik van de diensten van de architecten en ingenieurs van www.bouwraadhuis.nl Zij ontzorgen ons van A tot Z. Het principe van positieve wederzijdse afhankelijkheid is één van de belangrijkste aspecten om een relatie in stand te houden. Wij zijn er blij mee en trots op dat we steeds opnieuw het vertrouwen van deze organisaties genieten. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Dienstverbanden van 25 jaar komen gelukkig regelmatig voor. Wij genieten van al deze sprankelende relaties. Zij zorgen ervoor dat we elke dag weer worden geïnspireerd en gemotiveerd om onze kennis en kunde op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering in te zetten en te vergroten.

Ruimte verkwikt
Goed uitgeruste werkruimtes hebben een positieve invloed op de productiviteit. Efficiënter werken geeft meer voldoening en we blijven er langer energiek door. De uitbreiding betekent voor ons bijna een verdubbeling van de werkvloer. Voldoende ruimte voor de voorraad en de assemblage en bewerking van besturingskasten en het bouwen van panelen en verdeelkasten. Met deze verbouwing willen we in ieder geval ervoor zorgen dat de aanwezigheid en het gevoel van werkplezier, vakmanschap en verbondenheid blijven groeien.

Wil je ook werken bij een Zeeuws familiebedrijf waar ruimte is om te groeien? Laat dan iets van je zien en horen. Dat kan per mail: tim@reijnhoutelektro.nl en natuurlijk ook telefonisch: 0113 – 38 25 89.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht