Sluiten
30-05-2024

Nieuwe website Reijnhout Elektro B.V.

Reijnhout Elektro B.V. blijft bij de tijd
Zakelijke communicatie zonder website valt niet meer weg te denken in 2024. Ook al zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om te communiceren met een grote groep lezers, blijft voor ons de website een heel belangrijk onderdeel. Wij zien onze website als een visitekaartje van Reijnhout Elektro B.V. dat zorgt voor een goede eerste indruk van onze passie voor het realiseren van duurzame relaties die wederzijds voordeel opleveren. Dat geldt uiteraard net zo goed voor collega’s als voor opdrachtgevers. Naast onze website maken wij ook doelmatig gebruik van
Instagram https://www.instagram.com/reijnhout_elektro_bv/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/reijnhout-elektro-b-v-/
en Youtube https://www.youtube.com/@reijnhoutelektrob.v.3422 .
Dat doen wij omdat dit ervoor zorgt dat we transparant en zichtbaar zijn voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers natuurlijk ook voor huidige en toekomstige medewerkers.

Hoe het begon
Onze eerste website dateert van 2012. Deze website is toen op de klassieke manier gebouwd op een zolderkamer. Destijds was dat heel normaal en de huidige breed toepasbare platformen werden ongetwijfeld op een andere zolderkamer bedacht en doorontwikkeld. In 2018 was het tijd voor nieuwe techniek en meer mogelijkheden. Dorst communicatie https://www.dorstcommunicatie.nl/ bouwde de eerste WordPress website voor Reijnhout Elektro B.V. en die ging live in september 2018. In 2023 zijn we opnieuw met John Dorst onze wensen en de mogelijkheden gaan bespreken. Het resultaat is een eigentijdse en frisse website waar we blij mee zijn en waar we voorlopig weer even mee vooruit kunnen.

Hoe het verder gaat
Als organisatie wil Reijnhout Elektro B.V. met de tijd mee blijven gaan. Gewoon op de karakteristieke, nuchtere en Zeeuwse manier. Zoveel mogelijk staan wij u en jou altijd nog het liefst persoonlijk te woord. Waar nodig worden afspraken bevestigd per mail, op papier, etc. etc. Van de misschien wel eindeloze mogelijkheden willen we juist díe mogelijkheden benutten die het beste resultaat opleveren voor een optimale relatie die zo lang mogelijk blijft voortduren. Laat ons gerust weten hoe de communicatie via onze website voor u en jou verloopt en wat we eventueel nog kunnen verbeteren. Dat kan per mail: tim@reijnhoutelektro.nl en natuurlijk ook telefonisch: 0113 – 38 25 89.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht