Sluiten
10-01-2023

Nieuwjaarsbericht 2023

De beste wensen
Al onze relaties wensen wij een gezond 2023 vol nieuwe kansen en uitdagingen en vanzelfsprekend ook voldoende ontspanning. Met de beste wensen inspireren we u en jou en natuurlijk ook onszelf om er het beste van te maken. Voor het zoveelste jaar op rij start 2023 met een hoop onzekerheden en onvoorspelbare ontwikkelingen. En dat van allerlei aard; gezondheid, economie, politiek en nog veel meer. Zowel privé als zakelijk worden we continu uitgedaagd en verrast. Laten we met elkaar alles op alles zetten om de raderen draaiende te houden. Clichés zijn vaak waar en het risico van grote achteruitgang bij stilstand in de huidige omstandigheden in ons land en op wereldschaal is bijzonder groot. Met onze beste intenties wensen we iedereen een goed begin van 2023.

Routinematig, improviserend of projectmatig?
Gelet op de diverse ontwikkelingen in ons land, Europa en op wereldniveau is nagenoeg niets meer standaard. Gewenste veranderingen in economie, energie, milieu etc. vragen om een flexibele aanpassing van organisaties. Reijnhout Elektro B.V. is gewend aan uiteenlopende manieren van werken. Op zich is routinematig werken heel prettig natuurlijk, maar om creativiteit, groei en innovatie hoog in het vaandel te houden werken we net zo graag projectmatig. Ook werkend improviseren om te leren gaan we niet uit de weg. Onze slogan: “Doorzetters in elektrotechniek en industriële automatisering” willen we ook dit jaar weer waar maken. Met raad en daad staan we voor u klaar om de juiste spanning te laten stromen.

Mensen, milieu en rendement
Ook in 2023 verdienen circulariteit, duurzaamheid en gezondheid de hoogste prioriteit in alle facetten. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben voor elkaar en voor de natuur. We zijn blij dat de aanvragen, projecten en opdrachten blijven rollen. Al meer dan 40 jaar veren wij mee met de dynamiek van onze relaties en de ontwikkelingen in Zeeland. Actie, interactie en gericht zijn op het wederzijds belang en rendement dragen steeds bij aan het creëren van toegevoegde waarde voor elkaar. En dat geeft elk keer opnieuw positieve energie om met plezier, passie en vakmanschap alle werkzaamheden uit te voeren. We gaan voor maximaal rendement in een inspirerend, gezond, milieubewust en sprankelend 2023 voor iedereen!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht