Sluiten
04-01-2024

Nieuwjaarsbericht 2024

Gelukkig Nieuwjaar
Zoals jullie als gewaardeerde relaties intussen van ons gewend zijn, wensen we u en jou aan het begin van 2024 alle goeds toe in het privéleven en op het werk. Een goede balans tussen privé en werk is een waardevolle basis voor gezondheid, groei en ontwikkeling. Belangrijke kernwaarden van Reijnhout Elektro B.V. zijn duurzaamheid, veiligheid en verbondenheid met elkaar. Onze langdurige relaties met onze medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers vormen daar een mooi bewijs van. Het delen van deze en andere intenties met elkaar dragen bij aan een succesvol en voorspoedig 2024.

Vooruitkijken en aanpassen
De snelheid waarmee de technische ontwikkelingen elkaar opvolgen is bijna duizelingwekkend. Als team dragen wij de slogan: ‘Doorzetters in elektrotechniek en industriële automatisering’. Dat betekent dat we de nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen en waar nodig onze activiteiten en procedures daarop aanpassen. Vooruitkijken bij het aangaan van nieuwe relaties en het ontwerpen van toekomstbestendige installaties is in de huidge markt heel belangrijk om continuïteit zo goed mogelijk te waarborgen.

Vooruitgangsgeloof en maatwerk
Nieuwe technologische ontwikkelingen en toepassingen getuigen van vooruitgangsgeloof van zowel degene die het heeft bedacht als degenen die het als kans omarmen en toepassen. Tegelijkertijd vraagt dit om maatwerk en het zorgt voor nieuwe uitdagingen. Deze uitdagingen juichen wij toe en ook in 2024 willen wij graag onze relaties weer voorzien van maatwerk in elektrotechniek en industriële automatisering. Op naar een voorspoedig 2024!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht