Sluiten
09-05-2019

Noodstroomaggregaat verschaft Seasun een veilig gevoel

Noodstroomaggregaat verschaft Seasun een veilig gevoel
Een stroomstoring is altijd vervelend. In veel organisaties heeft een stroomstoring ook consequenties voor de kritische processen. Reijnhout Elektro B.V. heeft in opdracht van Seasun een noodstroom aggregaat voorzien van nieuwe bekabeling. Hierdoor is veilig gesteld dat alle apparatuur die nodig is voor de teelt en het verpakken tomaten en paprika’s continu blijft functioneren.

Dimensionering
Een noodstroomvoorziening moet uiteraard functioneren op het moment suprême. Een goed ontwerp hiervoor is dan ook net zo belangrijk dan het ontwerp van een hoofdverdeler. Bij het dimensioneren van de bedrading wordt rekening gehouden met de belasting van de stroomcircuits die tijdens de stroomstoring eventueel extra belast gaan worden.

Preventie en deskundigheid
Plotselinge gebeurtenissen zoals stroomstoringen kunnen bijzondere acties en gevolgen veroorzaken. Door een goede communicatie en inventarisatie vooraf kunnen de juiste voorzieningen worden getroffen. Desastreuze gevolgen worden hiermee voorkomen. Dankzij de jarenlange ervaring van onze deskundige medewerkers kan Reijnhout Elektro B.V. bijdragen aan succesvolle preventie van stroomuitval. Bel vrijblijvend 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht