Sluiten
09-01-2020

Overname en synergie geven nieuwe energie!

Reijnhout Elektro B.V. neemt ETIB Roerade b.v. uit Hendrik Ido Ambacht over
Hansweert en Hendrik Ido Ambacht zijn de bakermatten van Reijnhout Elektro B.V. en Electrotechnisch Installatiebedrijf Roerade b.v. Sinds 1979 was laatstgenoemd bedrijf in handen van de familie Barendrecht. Tijdens de uitvoering van een project kwamen Tim Reijnhout en Mario Barendrecht met elkaar in contact. Het project verliep probleemloos en al snel volgde er een tweede opdracht waarin Reijnhout Elektro B.V. en ETIB Roerade b.v. konden samenwerken. Het heeft niet lang geduurd voordat duidelijk werd dat klantgerichtheid, kwaliteitsdoelstellingen en het nastreven van langdurige relaties synergie opleveren als de krachten worden gebundeld. De keus om samen verder te gaan is doortastend gerealiseerd door een volledige overname.

Schaalvergroting en efficiëntie
De kennis en ervaring van beide bedrijven en het integreren van administratieve ondersteuning voor de primaire processen biedt veel voordelen. In de nieuwe opzet zijn we slagvaardiger als het gaat om het ontwerpen, bouwen en in bedrijf stellen van schakel- en besturingskasten. Door het samenvoegen van de bedrijfsactiviteiten is het automatiseren en mechaniseren ook sneller rendabel. Tevens kunnen we efficiënter inspringen op service aanvragen van klanten.

Zorgvuldige bedrijfsopvolging waarborgt kwaliteit
Met name voor projectmatige klanten in de procesindustrie is het waardevol dat de bedrijfsopvolging zorgvuldig wordt gepland. Dit werkt preventief omdat kritische processen voldoende worden gewaarborgd en gemonitord. Structuur en discipline zorgen ervoor dat storingen zoveel mogelijk voorkomen en beperkt worden, terwijl de kwaliteit optimaal wordt bewaakt. Onze klanten kunnen rekenen op een betrouwbaar advies en volledig vertrouwen op alerte en deskundige service. Electrotechnisch Installatiebedrijf Roerade B.V. en Reijnhout Elektro B.V. gaan verder onder één vlag. Klanten en medewerkers kunnen daardoor nog tot in lengte van jaren genieten van vertrouwde contactpersonen en bewezen kwaliteit.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht