Sluiten
10-09-2018

Plan, Do, Check, Act! met Reijnhout Elektro B.V.

Continu verbeteren? SCADA Reliance 4

Reijnhout Elektro BV levert Reliance 4, een zeer gebruikersvriendelijk systeem voor het monitoren van processen en het bedienen van apparaten. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de goede ondersteuning vanuit de producent en leverancier zorgen voor een groot aantal wereldwijde gebruikers.

SCADA betekent Supervisory Control And Data Acquisition. Sterke punten van een SCADA-systeem zijn de vrijwel onbeperkte mogelijkheden om proces gegevens te verzamelen en rapporteren. Niet alleen logging en trending maar ook analyses, automatische rapportage in ERP-systemen, dragen bij aan de verbetering van capaciteit, kwaliteit en rendement van het proces. Conclusies trekken op basis van metingen, storingen voorkomen dankzij een goede “route cause analysis”, bewaking op afstand dankzij de integratie van camera’s, het is allemaal eenvoudig toe te passen dankzij SCADA. Middels Script, een aanvullende software voor output, kan klant specifiek worden voorzien in rapportage en signalering zodat dienstdoende medewerkers en technische specialisten gelijktijdig kunnen zien wat er gebeurt en de te nemen acties daarop afstemmen.

Eén aanspreekpunt
Reijnhout Elektro B.V. ontwerpt, programmeert, implementeert en beheert SCADA-systemen sinds het ontstaan van deze techniek. Uniek is dat wij kunnen organiseren dat er één aanspreekpunt voor het hele project beschikbaar is. Onze SCADA-specialisten zijn mensen uit de praktijk die ook veel kennis en ervaring hebben van de verschillende apparaten en systemen. Betrouwbaarheid en veiligheid van processen verhogen brengt meerdere voordelen met zich mee. Graag komen wij met u in contact om een Reliance 4 kosten-batenanalyse voor u te maken. Kosten verlagen en het verhogen van betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van industriële automatisering is onze missie. Wat kunnen wij voor u doen?

Klik hier voor een gratis download van Relinace 4

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht