Sluiten
11-03-2021

Reijnhout Elektro B.V. bouwt besturingskasten voor Vietnam

Besturingskasten vanuit Hansweert geleverd in Vung Tàu

Reijnhout Elektro B.V. bouwt besturingskasten voor Vietnam
Ongeveer 10.000 kilometer van Hansweert, fraai gelegen aan de Westerschelde in de provincie Zeeland, ligt de Vietnamese stad Vung Tàu in de provincie Bà-Ria-Vung Tàu. Vung-Tàu is eveneens heel fraai aan het water gelegen. En wel aan een geopolitieke spanningsbron van dit moment: de Zuid-Chinese Zee.  Recent hebben we daar een aantal Rittal besturingskasten geleverd. De besturing en de componenten voor deze kasten zijn geengineerd met EPLAN. Ook onze Rittal Perforex BC 1007 HS heeft voor dit project weer goede diensten bewezen.

Continuïteit, kwaliteit en ketenintegratie
Eenvoudig beginnen met het integreren van ervaring en kennis van alle betrokkenen levert heel veel voordelen op. Het vereist visie, flexibiliteit, én het nodige geduld om eraan te beginnen, maar de resultaten geven voldoening op alle fronten. Kwaliteit is een gevolg van het aaneenschakelen van de goede acties, processen en componenten.  Steeds opnieuw hebben we elkaar daar keihard voor nodig. De techniek staat nooit stil en marktgericht opereren betekent dat organisaties ook steeds moeten inspelen op nieuwe ontwikkelingen. En daardoor is het nodig dat we elkaar steeds opnieuw inspireren en scherp houden op de kwaliteit van ons individuele handelen. De besturingskasten voor Vietnam zijn o.a. uitgerust met Siemens PLC’s en switches van Pepperl+Fuchs. Alle componenten zijn ook in Vietnam lokaal verkrijgbaar, zodat de bedrijfszekerheid en continuïteit van de processen zo goed mogelijk zijn gewaarborgd.

Leiden en volgen
Kwaliteit is een gedeelde verantwoordelijkheid. Als subcontractor is het mooi om te zien hoe alle partijen elkaar leiden en volgen om internationale projecten tot een goed einde te brengen. Het geven en nemen van opdrachten en het delen van specifieke kennis leidt tot nieuwe ervaringen en dat versterkt het vertrouwen in de samenwerking. Heldere doelstellingen en weten wat je aan elkaar hebt maken het leiden en volgen tot een natuurlijk proces. En de ontwikkeling daarvan willen we graag met al onze stakeholders blijven volgen!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Dat kan telefonisch: 0113 38 25 89 of per mail naar info@reijnhoutelektro.nl Alvast bedankt voor de getoonde interesse!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht