Sluiten
21-04-2022

Reijnhout Elektro B.V. investeert in eigen laadpaal en een nieuwe Peugeot e-Partner

Elektrificatie wagenpark Reijnhout Elektro B.V. is gestart
Bijna 10 jaar geleden plaatsten we de eerste laadpaal voor het opladen van elektrische auto’s op de parkeerplaats van één van onze trouwe klanten. Vele laadpaalinstallaties volgden, zowel bedrijfsmatig als particulier. Intussen zijn wij als bedrijf zelf onlangs ook gestart met het elektrificeren van ons wagenpark. De eerste Peugeot e-Partner staat dagelijks te pronken naast de laadpaal op ons eigen terrein. Met deze 100% elektrische Partner kunnen we regionaal uitrukken naar klanten. De actieradius is 275 kilometer en dat houdt in dat we het grootste gedeelte van onze klanten vice versa kunnen bezoeken zonder een noodzakelijke tussenstop.

Duurzaam doorzetten
Realistisch gezien is de factor laadtijd misschien wel de grootste drempel om op grotere schaal elektrische bedrijfswagens in te zetten. Duurzaam projecten blijven uitvoeren brengt echter met zich mee dat de uitstoot van broeikasgassen nog veel verder teruggedrongen moet worden. Elektrisch rijden en rijden op waterstof zijn dan voor de hand liggende mogelijkheden om te benutten. Ook voor wat betreft ons wagenpark hebben we de eerste stap in ieder geval gezet. Ons bedrijfspand is al vele jaren gasloos en ook dat bevalt ons uitstekend. Als doorzetters in elektrotechniek en industriële automatisering willen we ook doorzetten in duurzaamheid.

Duurzame relaties
De perspectieven van onze klanten en onze medewerkers staan met stip op nummer 1 op onze agenda. Langdurige dienstverbanden en jarenlange klantrelaties staan garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en tevredenheid. Het maken van duidelijke keuzes leidt ertoe dat we weten wat we aan elkaar hebben. Logisch dus, dat onze Peugeot e-Partner dagelijks wordt gevoed door een laadpaal van het merk Ecotap. Wilt u meer weten over Reijnhout Elektro B.V. als duurzame leverancier, partner, of werkgever? Bel dan voor een vrijblijvende kennismaking 0113 -382589.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht