Sluiten
10-10-2019

Werk opgeleverd: Tankcleaning Van Opdorp is klaar voor de toekomst

Werk opgeleverd: Tankcleaning Van Opdorp is klaar voor de toekomst
Snel, kwalitatief hoogwaardig en grondig een tankwagen cleanen is een kunstje waar de medewerkers van Van Opdorp niet meer koud of warm van worden. De keuze voor koud of warm reinigen is sinds kort juist nog eenvoudiger. Al het mogelijke is geautomatiseerd en geprogrammeerd, zodat de kans op een 100% goede score uitermate hoog is. Door het vergroten van de capaciteit en het implementeren van de nieuwste industriële automatiseringstechnieken is er ruimte voor groei.

Druk, chemie en stoom
In opdracht van en in samenwerking met DEHA Engineering heeft Reijnhout Elektro B.V. de volledige elektrische installatie en besturing ontworpen en geïnstalleerd. Voor de verschillende vervuilingen die uit de tankwagens verwijderd moeten worden is een specifieke menukaart gemaakt. Voor iedere reinigingsgang kunnen druk, chemie en stoom apart worden ingesteld. Naast een blinkend resultaat wordt ook het milieu optimaal ontzien. Alle reststromen en reststoffen worden volledig behandeld totdat er een zeer minimaal residu overblijft, wat vervolgens correct wordt afgevoerd.

Mensen maken het verschil
De hernieuwbouw van Tankcleaning Van Opdorp is een langdurig project geweest. Meerdere partijen hebben een bijdrage geleverd aan het mooie resultaat. Verschillende mensen hebben bijna een jaar zeer nauw samengewerkt om de processen af te stemmen en de componenten te plaatsen. Mijlpalen zijn gehaald of verschoven, met de daarbij behorende emoties. Het gemeenschappelijke doel is steeds duidelijk gebleven en nagestreefd. De complimenten hiervoor zijn tijdens de opening niet onder stoelen of banken gestoken. We zijn blij dat we ook hier weer een bijdrage hebben geleverd die gewaardeerd wordt. Het mogen uitvoeren van nazorg, service en onderhoud zien wij als een kroon op het werk.

Wilt u ook investeren in de toekomst? Wij helpen u graag van A tot Z bel 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht