Sluiten
10-09-2018

Warmtebeeld-techniek voorkomt kosten van reparaties en stilstand

Warmtebeeldtechniek voorkomt kosten van reparaties en stilstand

Kosten besparen?

Voorkom storingen met behulp van warmtebeeldtechniek

Warmtebeeldtechniek, ook bekend onder de naam thermografie, wordt steeds meer toegepast. De gezegdes: “Regeren is vooruitzien” en “Voorkomen is beter dan genezen” zijn hier zonder meer op van toepassing. De thermografie specialisten van Reijnhout Elektro b.v. beschikken over moderne apparatuur om met infrarood techniek de actuele situatie van installaties in beeld te brengen.

Het is steeds meer gemeengoed aan het worden dat inspecties niet langer ongewenste kostenposten zijn. Stilstand van mensen en machines veroorzaken hogere kosten als inspecties niet preventief worden uitgevoerd. Warmtebeelden van schakelkasten, verdelers en allerlei andere componenten kunnen tijdens het proces worden gemaakt. Thermografie is contactloos en neemt relatief weinig tijd in beslag terwijl machines gewoon kunnen blijven draaien.

Reijnhout Elektro B.V. ontwerpt, programmeert, implementeert, beheert én inspecteert elektrotechnische installaties. Enthousiast en pragmatisch staan wij met raad en d®aad voor u klaar om uw installaties optimaal te laten functioneren. Wanneer hebben we weer contact?

Bel 0113-382589 voor een afspraak: “Voorkomen is beter dan verhelpen”

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht