Sluiten
01-10-2020

We zoeken collega’s!

Wil je werken bij een Zeeuws familiebedrijf waar medewerkers en klanten op een gedeelde eerste plaats staan? Kom dan kennismaken met Reijnhout Elektro B.V. Kijk hier voor onze vacatures Sinds de start in 1978 zijn we uitgegroeid van eenmanszaak tot een modern elektrotechnisch installatiebedrijf. Onze disciplines zijn divers: autolaadpalen, brandmeldinstallaties, industriële automatisering, NEN 3140 inspecties, toegangscontrole, alles komt aan bod bij onze trouwe klantenkring. Kantgerichtheid en medewerkerstevredenheid zorgen voor werkgeluk, efficiëntie en werkvoorraad. En daar zijn we heel blij mee.

Zelforganisatie
In ons bedrijf is zelforganisaitie een belangrijk onderdeel van de teamprestaties. Collega’s zijn zelfstandig en verantwoordelijk voor het organiseren van de werkzaamheden. Door de jaren heen is er een hecht team ontstaan met respect voor elkaar. Een grote mate van betrokkenheid op alle terreinen van de bedrijfsvoering zorgt ervoor dat Reijnhout Elektro B.V. te allen tijde door kan draaien. Het ontwerpen en uitvoeren van industriële automatisering voor onze klanten brengt automatisch met zich mee dat de interne organisatie zelf ook goed geautomatiseerd is.

Toekomstperspectief
Ambitie, arbeidsplezier en focus zijn prima ingrediënten voor het uitstippelen van een loopbaan met toekomstperspectief. Bij Reijnhout Elektro zit je ook wat dat betreft gegarandeerd goed. Doordat we van een breed vakgebied veel kennis in eigen huis willen hebben zijn er genoeg mogelijkheden om te kiezen welke specialisatie het beste bij jou en je huidige situatie past. Paneelbouw op de zaak, of juist storingen zoeken op locatie? De keuze is aan jou en wij helpen je om vanuit een vertrouwde basis en op je eigen tempo verder te kunnen groeien in je functie.

Bel voor een afspraak 0113 38 25 89 of mail je CV naar tim@reijnhoutelektro.nl Alvast bedankt voor je interesse!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht