Sluiten
23-05-2019

Werk in uitvoering: DEHA Project Tankcleaning Van Opdorp 4 maanden verder

Werk in uitvoering: DEHA Engineering en Reijnhout Elektro B.V. werken samen aan nieuwe Tankcleaning van Van Opdorp te Sas van Gent
4 maanden later en goed op “stoom”. Diverse leveranciers werken actie- en resultaatgericht samen aan de hypermoderne tankcleaning die verrijst in het uiterste zuiden van Zeeland. De omvang en de complexiteit van het project zijn bijzonder interessant voor de samenwerkende partijen.

Eenheid en diversiteit
Het samenbrengen en coördineren van alle noodzakelijke èn specialistische kennis waarborgt de continuïteit en ook de veiligheid. Door een resultaatgerichte samenwerking worden kennis en capaciteit vergroot. De bewezen kwaliteit wordt met vertrouwen toegepast in nieuwe projecten, waarbij indien mogelijk ook weer nieuwe technieken worden geïntroduceerd. Alles is erop gericht dat reinigingen van de tankopleggers veilig, snel en effectief verlopen. Daarbij kan de dienstdoende operator volledig in control de werkzaamheden uitvoeren.

Samenwerken in een team
DEHA Engineering ontwerpt en produceert o.a. industriële equipment voor hogedruk reiniging. Reijnhout Elektro B.V. engineert en bouwt in opdracht van DEHA Engineering de besturing voor de nieuwe tankcleaning. Ook de elektrotechnische voorzieningen binnen en buiten het pand worden door Reijnhout Elektro B.V. uitgevoerd.

Bel 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht