Sluiten
21-10-2021

Wie wil er bij ons komen werken?

Wie wil er bij ons komen werken?
Wil je een leuke baan en afwisselend werk? Werk dat er echt toe doet en waarin je jezelf kunt ontplooien? Toffe collega’s en klanten blij maken? Lees dan verder en kom in actie!

Teamspirit en zelforganisatie
Onze medewerkers en opdrachtgevers staan bij ons op een gedeelde eerste plaats. Elkaar helpen waar mogelijk en samen de klus klaren, dat is waar wij dagelijks voor gaan en staan.  Het volgen van cursussen en opleidingen is van groot belang voor jezelf en voor de klanten. In ons bedrijf is het dan ook vanzelfsprekend. Als medewerker word je gehoord en gezien en we vinden het fijn om je mening te horen. Goede omgang met elkaar en elkaar willen begrijpen zorgen er mede voor dat er een prettige werksfeer is waar we heel zuinig op zijn.

Toekomstperspectief
Ambitie, arbeidsplezier en focus zijn prima ingrediënten voor het uitstippelen van een loopbaan met toekomstperspectief. Bij Reijnhout Elektro zit je ook wat dat betreft gegarandeerd goed. Doordat we van een breed vakgebied veel kennis in eigen huis willen hebben zijn er genoeg mogelijkheden om te kiezen welke specialisatie het beste bij jou en je huidige situatie past. Paneelbouw op de zaak, of juist storingen zoeken op locatie? De keuze is aan jou en wij helpen je om vanuit een vertrouwde basis en op je iegen tempo verder te kunnen groeien in je functie.

 
Bel voor een afspraak 0113 38 25 89 of mail je CV naar tim@reijnhoutelektro.nl Alvast bedankt voor je interesse!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht