Sluiten
06-10-2022

Yeah, een match!

Wat zijn we blij dat de vacature voor administratief medewerker zo snel is ingevuld! In deze tijd van grote personeelstekorten is het een verademing als er toch iemand blijkt te zijn die wél graag ons team wil komen versterken. Dat geeft nieuwe energie op kantoor en moed voor de toekomst. En ook daar zijn we blij mee want we hebben nog meer vacatures….

Succes van Reijnhout Elektro is gebaseerd op samenwerking
Onze gemotiveerde medewerkers staan voor hun werk. Klantgerichtheid, loyaliteit en een goede mix van leeftijden zorgen voor een stabiele basis. De no-nonsense cultuur en de wederzijdse betrokkenheid blijken belangrijke waarden te zijn waar zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers zich door gewaardeerd voelen. Goed samenwerken is niet altijd makkelijk. Drukke werkzaamheden zijn soms debet aan de misverstanden die kunnen ontstaan. In onze platte organisatiestructuur worden deze gelukkig snel opgemerkt en bespreekbaar gemaakt. En dat willen we graag zo houden, langdurige samenwerking levert wederzijds vaak het meeste op.

Werkplezier en een duurzame loopbaan
Een duurzame loopbaan begint met een toekomstperspectief. Dat staat tot op zekere hoogte los van je leeftijd. De grote vraag is: “Waar sta je nu en waar wil je naar toe?” Bijscholen, omscholen en een specialist worden in een bepaalde discipline in de elektrotechniek kan bij ons altijd. Enthousiasme, focus en werkplezier zijn prima ingrediënten voor het uitstippelen van een jouw functie bij Reijnhout Elektro B.V. De keuze is aan jou en wij helpen je om vanuit een vertrouwde basis en op je eigen tempo je bestemming te bereiken.

Bel voor een afspraak 0113 38 25 89 of mail je CV naar tim@reijnhoutelektro.nl Alvast bedankt voor je interesse!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht