Sluiten
12-09-2019

Zomerreces 2019 is voorbij

Zomerreces 2019 is voorbij
Hoe was de zomervakantie? Met 25 vakantiedagen, aangevuld met atv, adv, bijzonder verlof zoals leeftijdsdagen en tal van andere bijzonderheden is het elk jaar weer een heuse klus om de maanden juni, juli, agustus en september efficiënt te plannen. ADV, Verlofsparen, levensfase-uren, en wat dies meer zij, houden de gemoederen vaak bezig. Desondanks zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om de zomerperiode goed te doorstaan! Het voltallige team van Reijnhout Elektro B.V. is weer uitgerust en energiek aan de slag binnen en buiten Zeeland.

Groei-ambities
Het uitvoeren van de huidige projecten draagt bij aan gezonde en duurzame groei. Door conitnu in te spelen op de ontwikkelingen en wensen van onze opdrachtgevers krijgen we steeds nieuwe energie om ambitieuze doelen te realiseren. Van onschatbare waarde is dat collega’s eigenaarschap ervaren en verbinding voelen bij ieder project. De vraaggestuurde markt werkt hier zeker aan mee. Alle partijen zijn gebaat bij een goed doordacht proces en langdurige samenwerking met deskundige betrokkenen.

100% Focus
We zijn trots op onze geschiedenis en onze identiteit. In de loop der jaren zijn we steeds meer gespecialiseerd in de verschillende disciplines binnen de elektrotechniek en de industriële automatisering. Elk project vergt 100% focus, inzet en betrokkenheid van de verschillende medewerkers. Dat doen we graag en daar krijgen we geen genoeg van.

Wat kunnen we voor u betekenen? Aarzel niet en bel 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht