Sluiten

Frequentieregelaars

Uit onze ervaring in de industrie is gebleken dat er een behoefte bestaat aan tijdelijke installaties op huur basis. Om aan deze behoefte te voldoen hebben wij een compleet gamma aan tijdelijke installaties beschikbaar voor verhuur.

Voor veel toepassingen is het wenselijk om de snelheid van de machine te kunnen regelen. Vooral tijdens de inbedrijfstelling van een machine kan het zo zijn dat het juiste toerental van de machine nog bepaalt moet worden.

Wij willen u de mogelijkheid bieden dit te beproeven zonder direct een nieuwe regelaar aan te moeten schaffen. Ook is het met frequentie regelaars mogelijk om veel energie te besparen op bijvoorbeeld pompen en ventilatoren. Deze besparing kan oplopen tot 50%. Hiermee is de investering van de frequentie regelaar snel terug verdient.

Voor een proefopstelling komen wij graag bij u langs.

U kunt bij ons frequentie regelaars van 0,5kW t/m 110kW huren. Onze experts kunnen u begeleiden tijdens de proefnemingen, en u van dienst zijn met technische assistentie en adviezen.

Uiteraard kunt te allen tijde bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte voor de huur van een frequentie regelaar. De prijslijst van ons standaard programma vindt u hier.

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht