Sluiten
16-09-2021

VCA* 2017/6.0 voor Reijnhout Elektro B.V. is verlengd door DNV

Veiligheid vóór alles…

Veiligheid. We doen er vaak lacherig over en we staan er niet vaak genoeg bij stil wat de gevolgen zijn van onze onbedachtzaamheid in het vuur van de strijd die we moeten leveren om projecten in-time, in-budget, en quality-conform te realiseren. Althans, dat geldt voor onze organisatie. Desondanks zijn we ons terdege bewust van het feit dat een onveilige situatie verstrekkende gevolgen kan hebben. Daarom hebben we in 2015 besloten om onze organisatie te laten certificeren door DNV voor het monteren en inbedrijfstellen van elektrotechnische installaties voor de (proces)industrie. Het aanleggen en onderhouden van data-, telecom-, ontruimings- en brandmeldinstallaties. (NACE Rev2. 43.21)

 

Veiligheid Checklist Aannemers en industriële automatisering

Reijnhout Elektro B.V. ervaart dat industriële automatisering het hart van heel veel organisaties is. En daarom vinden wij het van belang dat de nodige kennis over veiligheid voor mens en milieu voldoende aanwezig is. Waar mensen werken worden ook fouten gemaakt. Het voorkomen van fouten en faalkosten zijn 2 belangrijke speerpunten in onze bedrijfsvoering. Wij zien die kosten als kosten voor kwaliteit. Zoals we ook kosten voor opleidingen, onderhoud en verzekeringen etc. et. Hebben. Het gevolg daarvan is dat we in staat zijn om projecten conform de scope in bedrijf te stellen en vervolgens ook de installaties in bedrijf kunnen houden.

 

Slagen en Succes

Door zorgvuldig te communiceren met klanten, leveranciers en alle anderen die bij een project zijn betrokken is Reijnhout Elektro B.V. al vele jaren verbeteringen aan het doorvoeren in het ontwerpen en bouwen van schakelkasten, verdeelinrichtingen, besturingskasten en bedieningspanelen. Die verbeteringen hebben als gevolg dat klanten en gebruikers steeds meer bedieningsgemak en lagere kosten ervaren. En dat zorgt weer voor langdurige en wederzijds renderende relaties. We zien uw aanvraag met veel belangstelling tegemoet, bel 0113-382589 voor meer informatie of een afspraak!

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht