Sluiten
17-11-2022

Amerikaanse sla en Nederlandse techniek

Revol Greens uit Temple Texas kiest voor Nederlandse techniek
Bloeiende en groeiende organisaties hebben vrijwel allemaal elektriciteit en koeling nodig. Zeker als het gaat om een bedrijfscomplex bestaande uit kantoren, kassen en koelcellen. Voor een project van Revol Greens, één van ’s werelds grootste slatelers in Temple Texas, engineert en bouwt Reijnhout Elektro B.V. in Hansweert de besturingskasten voor 12 indrukwekkende koeltorens. Dit in opdracht van Dalsem – Complete Greenhouse Projects. Zowel Dalsem als Revol Greens zijn spelers van wereldformaat. In Temple Texas worden duizelingwekkend veel slaplanten geteeld. Duurzaam, gezond en rendabel. Vanuit ons kleine landje mogen wij hier een bijdrage aan leveren. Nederland blinkt uit in heel veel opzichten.

Mensen maken het mogelijk
Hoe mooi de plannen en projecten ook zijn, het succes is altijd te danken aan de mensen die eraan werken. Het is lekker en mooi wat sla allemaal kan doen, nadat gepassioneerde mensen dit met zorg hebben geteeld. Mensen zijn kennisdragers en door deze kennis te benutten en onderling uit te wisselen realiseren we samen heel veel moois. De kennis, nieuwsgierigheid en het ondernemende karakter van veel Nederlanders zorgen elke keer opnieuw voor tal van innovaties op allerlei terreinen. Technologie op hoog niveau, daar houden wij ook bij Reijnhout Elektro van. Wij werken graag samen als team om steeds weer het beste naar boven te brengen.

Techniek vereist focus
Regelbare koeling en verwarming zijn essentieel in de teeltprocessen. Het ondergronds afwisselend opslaan van koude en warmte wordt hiervoor meer en meer toegepast. Ook restwarmte wordt steeds meer optimaal benut door afgifte aan diverse afnemers. Zeker in de glastuinbouw in combinatie met koelcellen is dit heel effectief en efficiënt. De bedrijven waarmee wij in dit soort projecten al jaar en dag samenwerken zijn deskundige specialisten. Onze focus is het tijdig opleveren van een klantgerichte besturing en een betrouwbare voeding. Wilt u ook met ons ontdekken wat we samen kunnen gaan realiseren? Aarzel niet om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking! bel 0113-382589 of mail naar info@reijnhoutelektro.nl

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht