Sluiten

Wie zijn wij?

1978: Oprichting

In 1978 starten Jan en Riet Reijnhout hun bedrijf Reijnhout’s ETB aan de Hugo de Grootstraat 47 te Kruiningen en leggen zo  de basis voor de Reijnhout Elektro B.V. van nu. Vanuit het schuurtje aan huis worden de eerste klanten bediend.

1984: Verhuizing

In 1984 wordt De Klerk Elektrotechniek in Hansweert overgenomen en vindt de verhuizing plaats naar Nieuwstraat 1 te Hansweert. Jan en Riet gaan vanaf hier verder met het bedrijf, waar tevens een winkel voor wit- en bruingoed bij is gekomen.

2004: Nieuwbouwpand

In 2004 wordt het nieuwbouwpand geopend aan de Tramperweg 1 te Hansweert, met kantoorgedeelte, werkplaats en magazijn. Dit is nog steeds de huidige locatie. De huisvesting is recent intern verbouwd en gemoderniseerd. Ook de productiehal is uitgebreid en voorzien van een bovenloopkraan.

2009 : Tweede generatie

In 2009 is het familiebedrijf overgedragen aan de tweede generatie. Tim Reijnhout neemt het “stokje” over van zijn ouders. Jan en Riet doen een stapje terug in de dagelijkse uitvoering en gaan van hun welverdiende vrije tijd genieten

2018: 40-jarig jubileum

In 2018 is het 40-jarig jubileum gevierd met medewerkers, oud-medewerkers, en relaties. Enerzijds een prachtig feest, anderzijds een mijlpaal met een randje, aangezien de oprichter Jan Reijnhout al enkele jaren ernstig ziek is en in maart 2019 komt te overlijden.

2019: Uitbreiding pand

Kort na het 40-jarig jubileum starten de voorbereidingen voor het vergroten van de werkplaats. Aansluitend vindt er ook een interne verbouwing plaats, zodat het kantoor weer helemaal up to date is en alle collega’s comfortabel kunnen werken.

2020: Overname ETIB Roerade

Na een aantal projecten gezamenlijk te hebben uitgevoerd krijgt Reijnhout Elektro B.V. de kans om het Ridderkerkse bedrijf ETIB Roerade over te nemen. De overname en de verhuizing verlopen snel en voorspoedig. Tot op de dag van vandaag is de meerwaarde op verschillende terreinen merkbaar. Een echte aanwinst!

2024: hier en nu

Als 46-jarig bedrijf zijn we strategisch volwassen en met dank aan onze medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers een stabiele organisatie die de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

 

 

 

 

© Reijnhout Elektro B.V., 2024 | Website overzicht